Rutas temáticas :: La Canal de Salem- Alojamientos Turisticos de Montaña

La Vall d'Albaida destaca per l'enorme diversitat que presenta en les seves activitats i productes. Agrupant aquestes activitats i productes basant-nos en trets comuns, vos proposem una sèrie de rutes que vos resultaran molt atractives i voldreu fer de seguida.

El primer apartat d'aquesta secció és el referent a la ruta de les Viles Medievals (Albaida, Ontinyent i Bocairent), on vos proposem fer una volta per aquestes ciutats i descobrir les reminiscències que encara es poden admirar avui dia.

I una altra ruta encara, aquesta vegada la dels pobles del Benicadell, la muntanya més emblemàtica de la comarca. Es tracta de fer un tomb pels pobles de la falda del Benicadell. Allí vos trobareu amb un munt de recursos monumentals, així com gent absolutament acollidora.

Una ruta molt curiosa: la dels rellotges de sol. Si hem dit que som una terra amb una gran quantitat de fonts, una cosa similar ocorre amb els rellotges de sol, que s'han convertit en un adornament per a les cases i edificis on es troben. Una ruta digna de ser seguida.

Finalment, vos proposem una ruta que té a veure amb l'elaboració dels productes típics de la nostra comarca. Es tracta de fer una ullada al procés d'elaboració dels productes més famosos de la nostra terra. No vos la podeu perdre.

  • Ruta de les Viles Medievals
  • Ruta dels Pobles del Benicadell
  • Ruta dels Rellotges de Sol
  • Ruta dels Productes Locals